Smoothie Bowl Deluxe

FullSizeRender

Flera dagar i veckan gör jag smarriga Smoothie Bowls. Jag är väldigt glad för att ha i mängder med olika “Lyckoprodukter” som jag kallar dem. Lyckoprodukterna kan vara allt ifrån olika oljor, frukt, grönsaker, bär, kryddor och frön. Namnet har de fått för de ger mig en extra lycko-boost i vardagen. Det är precis vad dessa smoothie-bowls ska vara, ett tillskott och inte en ersättning. Det är viktigt att komma ihåg att det är mycket socker i frukt och dessutom mixar jag inte alla produkter, just för att kroppen ska få lite tuggmotstånd annars blir jag inte mätt.

Ovan har jag gjort mixat blåbär,banan,apelsin och hallon. När jag sen häller upp det i skålen så varvar jag mellan smoothiemix och en fröblandning (linfrön, solrosfrön och chiafrön). Jag avslutar med ett lager smoothiemix och toppar med blåbär, russin och kokos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s