Pennorna som räddade mitt liv!

FullSizeRender (1) copy.jpg

Under en längre period led jag av djup depression och var mer eller mindre självmordsbenägen. Det var en oerhörd utmaning att dels ta sig upp ur sägen men också att få någonting gjort om dagarna. Enkla grejer som att duscha, äta och klä på mig, fanns där ingen motivation till.

Jag har aldrig varit mycket för att planera, strukturera, rutiner och ordet framförhållning fick mig att se i kors. Jag ville känna mig fri och impulsiv och inte vara en “normal Svensson”. Men vad jag kom att inse efter mycket träning och arbete med mig själv, var att jag måste bli en mer organiserad och få in rutiner i mitt liv för att kunna uppnå mina drömmar och mål.

Jag gick Montessoriskola som liten, så det var bara att plocka fram de gamla metoderna som fanns där inne gömt i minnet. Tack vare färgglada överstrykningspennor blev allt mycket roligare. När det blev roligt så blev det lätt. Med hjälp av färger kan jag enkelt sortera uppgifter och få en bättre överblick. Idag är jag super organiserad och har olika scheman för allt jag gör. Detta har gjort att jag blivit mer effektiv och hinner med sååååååå mycket mer än tidigare. Nu känner jag mig ÄNNU mer FRI!

Jag hoppas världen börjar använda sig utav mer färg! Det gav mig motivation till att vilja fortsätta leva och möjligheten att se hur lätt det kan vara att uppnå det man vill!

 

Kärlek till er alla!

 

 

 

 

 

One thought on “Pennorna som räddade mitt liv!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s