Dopdag!

Screen Shot 2017-03-18 at 10.20.06 AM.png

Idag ska den här stjärnan döpas till Iselinn Bella Ström och jag har fått äran att närvara.

Men först nu på morgonkvisten, sedan klockan 7 imorse, så räknas det Matte C för fullt! Jag ska räkna kursen på två månader så givetvis har jag gjort ett schema för att enkelt få ordning på när jag bör sitta och räkna för att klara det. Alla mina scheman visar jag en annan dag, de gör verkligen mitt liv så mycket lättare!

Kärlek till er denna lördag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s