Dopdag!

Screen Shot 2017-03-18 at 10.20.06 AM.png

Idag ska den här stjärnan döpas till Iselinn Bella Ström och jag har fått äran att närvara.

Men först nu på morgonkvisten, sedan klockan 7 imorse, så räknas det Matte C för fullt! Jag ska räkna kursen på två månader så givetvis har jag gjort ett schema för att enkelt få ordning på när jag bör sitta och räkna för att klara det. Alla mina scheman visar jag en annan dag, de gör verkligen mitt liv så mycket lättare!

Kärlek till er denna lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s