Nya tag!

Screen Shot 2017-03-20 at 9.29.30 AM.png

Ny vecka, nya tag! Kanske världens cliché men min räddning och det som tar mig framåt.

Hur gör man när man vet vem man vill spendera resten av sitt liv med, men den personen inte vill detsamma? Denna veckan kommer bli tuff på många olika plan men fokus kommer vara på mig själv. Jag ska fokusera på att stärka mig själv genom att kämpa för mina mål och mina drömmar. Om inte jag är säker i mig själv hur ska någon annan kunna vara det?

 

Kram.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s