Nya tag!

Screen Shot 2017-03-20 at 9.29.30 AM.png

Ny vecka, nya tag! Kanske världens cliché men min räddning och det som tar mig framåt.

Hur gör man när man vet vem man vill spendera resten av sitt liv med, men den personen inte vill detsamma? Denna veckan kommer bli tuff på många olika plan men fokus kommer vara på mig själv. Jag ska fokusera på att stärka mig själv genom att kämpa för mina mål och mina drömmar. Om inte jag är säker i mig själv hur ska någon annan kunna vara det?

 

Kram.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s