Livet

hopp

Väldigt ofta frågar jag mig själv vad meningen med mitt liv egentligen är. Ibland har jag svar på allt och ibland lever jag helt oförstående. Jag tror att vi alla går igenom den här berg och dalbanan och att det kanske är just det som är meningen. Vissa dagar är bättre än andra, men en sak som är säker är att om vi verkligen anammar det så gör erfarenheter oss rikare. Det gäller att aldrig tappa gnistan för vad som finns där ute, livets gåta. Så länge vi håller den i liv så kommer livet i sig själv att bjuda på både smörgåsbord och troféer. Efter ett mycket berikat samtal igår med min stora kärlek så vet jag nu att så länge jag har hoppet kvar om en ljus framtid, så kommer allting lösa sig. Det kanske inte blir som jag har tänkt men livet är och kommer vara lyckligt om jag väljer att tro på det. Det finns ingen mening med att ångra, för jag kan aldrig få något ogjort. Jag kan bara göra i framtiden och ständigt jobba för förändring, en ändring som helt omöjligt kan ske om jag inte gått igenom mina dalar och tagit lärdom.

Jag älskar att skriva så i natt skrev jag en dikt om livet:

Ibland är det lätt – ibland är det svårt

Ibland är det mitt – ibland är det vårt

Ibland är det svart – ibland är det vitt

Ibland har du ditt – ibland är vi kvitt

Livet är inte alltid så lätt – det betyder inte att det inte är rätt

Lev som du lär – ibland är du singel, ibland är du kär

Du går ständigt i livets skola och för att sluta på topp så är det en sak du aldrig får överge och det är Hopp.

 

Kärlek till Alla!

One thought on “Livet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s