Makeup artist i Hollywood!

 

Screen Shot 2017-03-23 at 8.04.37 AM.png

Screen Shot 2017-03-23 at 8.14.05 AM.png

Screen Shot 2017-03-23 at 8.14.47 AM.png

Godmorgon mina sköna bönor! Idag tänkte jag berätta lite om en av mina stora bedrifter borta i Los Angeles, där jag var bosatt i två år. Jag jobbade bla. som makeup artist på en filmstudio som heter Punch Studios, belägen i Hollywood. Mina kära roomies som också var svenska hjälpte mig vid ett stort uppdrag då ca 20 personer skulle sminkas, men annars utförde jag jobben själv. Kändisarna som jag fick äran att jobba med var bla. Shar Jackson som blev känd när hon medverkade i tv-serien “Moesha” med Brandi som huvudroll. Jag sminkade även Daryl Morris som är mest känd som polisen i tv-serien “Charmed” även kallas “Förhäxad”. Mina dagar förgylldes även utav massa andra b-kändisar som vi kallar dem.

Jag är självlärd och min utbildning grundar sig i ett stort intresse, samt youtube-videos och läsande av bloggar. Jag fick jobbet genom att gå till en tv-studio och presentera mig. Där frågade chefen vad jag var bra på, efter att han nämnt att de behövde en makeup artist. Då lyfte jag genast fram mitt stora intresse och kunskap inom området. Jag fick jobbet. Lärdomen av denna erfarenheten blev att kan jag nå så här långt utan utbildning… Tänk vad jag kan åstadkomma härnäst!

Detta var inget som jag ville satsa på utan bara en hobby, därför fortsatte jag inte med makeup när jag senare flyttade till Miami. Mer om den resan en annan dag!

Ha en fin dag vänner!

 

//Good morning!

Today I´ll tell you about one of my doings in Los Angeles, where I lived for two years. I worked  as a makeup artist on a film studio called Punch Studios, located in Hollywood. My dear roomies who were also Swedish, helped me once  when I had about 20 people to do make-up on.  But otherwise I performed the job by myself.

Once I had the honor of working with lovely Shar Jackson who became famous when she starred in the TV series “Moesha” with Brandi. I also worked with  Daryl Morris and others who you probably have seen on TV. 

I ´m selftaught and my education is based on a great deal of interest, as well as watching YouTube videos and reading blogs. I got the job by going to the studio and introduce myself. There, the manager asked what I was good at, after he mentioned that they needed a makeup artist. Then I immediately provocated my great interest and knowledge in the field. I got the job.

The lesson of this experience was, that If I can reach this far without an education … Think about what I can do next!

Doing make-up was not something I wanted to have as a carreer, just as a hobby. So I didn´t pursue within that field when I later on moved to Miami. I´ll tell you that story another time 🙂

Have a great day!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s