Timplan!

FullSizeRender.jpg

Hej Vänner!

Idag är det jobb på schemat och här bjuder jag på en awesome timplan som jag satt ihop. För maximal lycka tycker jag att saker som sömn, träning, grön te, mental träning och skratt, ska förgylla våra dagar. Det finns många olika teorier kring sömn. Jag har märkt att 8 timmar är det som jag behöver för att känna mig återhämtad dagen efter, men det varierar självfallet. Under livets gång så lär man känna sin egen kropp för alla fungerar vi olika. Kanske kan mina tips hjälpa dig i din vardag? Prova!

//Hello friends! Today it may be weekend but I´m of to work and here I offer an awesome time-schedule to help you balance your life.  For maximum luck, I think that things as sleep, exercise, green tea, mental training and laughter, will brighten our days. Although there are many different theories around sleep. I noticed that the 8 hours is as much as I need to feel recovered the following day. Ofcourse it may be different for you. We are all different so listen to what your body tells you. Perhaps-My tips can help you to find balance in your everyday life? Try it!//

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s