Snakes on the plane!

snake

Min stora fobi har tidigare varit ormar. Jag kunde inte ens titta på ormar utan att få rysningar längst ryggraden och ut på armarna och då ska vi inte tala om mina mardrömmar om ormar! Jag bestämde mig för att göra något åt det här eftersom det tog upp ganska stor del av mitt liv, att tänka jobbiga tankar och gå och oroa mig. Det jag gjorde var att jag åkte till Skansen i Stockholm, gick in till ormarna och klappade en. Där och då var det precis som att två världar möttes. Min värld och orm-världen. Jag förstod då vad det var jag hade framför mig, bara en annan varelse på denna jord, med skepnad av annat än en människa.

Jag har fortfarande respekt för ormar, precis som jag har för alla andra varelser men jag är inte längre rädd. Jag tittade på filmen “Snakes on a plane” för att ytterligare lätta min oro. Tro mig, jag skrattade mig igenom hela filmen. Den är en fantastisk blandning av verklighet och total overklighet, den hjälpte mycket!

Det jag vill ha sagt med detta inlägget är att våga utmana era rädslor, på alla sätt. Så länge ni inte utsätter er för fara! Det är verkligen slöseri med tid att gå och vara rädd eller orolig. Lägg den tiden på att leva istället, det som händer det händer. Nu finns det hur mycket hjälp som helst att få om man inte klarar av det själv. Man kan också kontakta mig så hjälper jag dig 🙂

Kram på er!

//My big phobia was earlier snakes. I could not even look at snakes without getting chills  and we shall not even talk about my nightmares about snakes! I decided to do something about it because it took up quite a large part of my life, to think about snakes and worrying a lot. What I did was that I went to Skansen in Stockholm, went into snakes and patted one. There and then it was just like two different worlds met. My world and the snake-World. I then realized what it was I had in front of me, just another creature, looking different than the human being. I still have respect for snakes, just as I have for all other creatures but I am no longer afraid. I also watched the movie “Snakes on a Plane” to further ease my concerns. Believe me, I laughed through the whole movie. It’s a great blend of reality and total unreality, it helped a lot! What I want to say with this post is daring to challenge your fears, in every way. As long as you do not expose your self to danger! It is really a waste of time to go and be scared or worried. Take the time to live in reality instead. There is much help out there to get if you can not handle it yourself. If you want you can even contact me and I will try to help you overcoming your fears, whatever it is!

Hugs to you guys!//

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s