Shaped by Nature

Jag har haft turen att växa upp i den vackra staden Helsingborg. Jag har rest oerhört mycket och bott runt om i världen men min barndom spenderade jag strax utanför Helsingborg, Laröd/Sofiero där även vår svenska konung spenderade sina somrar i Sofiero Slott.

Jag har blivit bortskämd med vacker natur och nära till havet. Det har blivit mycket utomhus-lek och långa promenader. Detta är absolut något som jag vill föra vidare till nästa generation, naturen och att uppskatta vår moder jord. Inte tala om alla fantastiska djur som jag ständigt haft runt om mig. Jag är evigt tacksam för min uppväxt och önskar egentligen att alla fick växa upp så.

// I have been so fortunate to grow up in the beautiful city of Helsingborg in Sweden. I have traveled alot and lived around the world but I was brought up just outside Helsingborg in Laröd / Sofiero, where even our Swedish King spent his summers at the castle Sofiero. I have been spoiled with a beautiful scenery and lived close to the sea. I´ve been outside alot playing and have taken many long walks. This is definitely something I want to pass on to the next generation, nature and appreciation of our Mother Earth. Not to mention all the amazing animals I have had around me. I am forever grateful for my upbringing and I really wish that everyone would experience the same.//

Namnlös.png

Namnlös.png

Namnlös.png

Namnlös.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s