Birthday Week!

nattis.png

Jag tog en liten paus i skrivandet och kände livets mening. Det som har hänt i Stockholm är fruktansvärt. Terror eller ej så gäller det att ständigt påminna sig själv om att detta händer hela tiden, varje dag någonstans i världen. Livet är skört, ta hand om varandra.

Min födelsedagsvecka har hittills varit magisk, gåvor och kärlek i mängder får jag varje dag! Jag är så otroligt lyckligt lottad att ha så fina människor runt omkring mig och dessutom på olika ställen i världen. Nya dörrar har öppnats och snart sätter jag igång med ännu ett projekt. Jag är lite hemlighetsfull nu i början eftersom jag vill göra saker som verkligen gör skillnad i främst mitt men också i andras liv. Det kräver tålamod och kontinuitet, något som jag inte alls är bra på. På söndag är det min födelsedag men eftersom jag är som jag är, så kommer jag att jobba och dessutom dela ut gåvor till alla som kommer till mig på jobb för att GRATULERA! (Björn Borg på Väla 14-18)

Nu kör vi! Tillsammans är vi starka!

// I took a little break from writing, and felt the meaning of life. What has happened in Stockholm is terrible. Terror or not, you have to constantly remind yourself that this happens all the time and every day, somewhere in the world. Life is fragile, take care of each other. My birthday week so far has been magical, the gifts and love that I get every day is incredible! I am so lucky to have such great people around me, and also in different parts of the World. New doors have been opened, and soon I will start with another project. I’m a little mysterious in the beginning because I want to do things that really make a difference in my life, but also in the lives of others. It requires patience and continuity, something that I don´t do well. Sunday is my birthday but because I am who I am, I’m going to work and also hand out gifts to everyone who will come to my work to gratulate me!

Here we go! Together we are strong!//

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s