About My Birthday!

n.jpg

Min Födelsedagsvecka var helt underbar och katastrofal, som mitt liv alltid varit! Jag blev uppvaktad och överraskad av ett flertal människor. Jag bjöd min mamma, hennes man och min vän Ola som bor i London, på en fantastisk frukost med många olika färger och smaker. Jag älskar att ställa till med kalas 🙂 Jag mår så otroligt bra av att ge och göra människor lyckliga så det har fått bli min livsuppgift!

Jag var på stan och firade med några vänner. Kvällen var magisk med slutade riktigt illa. Jag blev så överrumplad av att träffa så många från förr och att dricka alkohol som jag inte gjort på väldigt länge, att jag fick en panikångestattack när jag skulle bege mig hemåt. Som tur var hade jag fantastiska människor runt mig som hjälpte mig och dagen efter pratade vett i mig.  Jag går dagligen på antidepressiva och bör inte kombinera det med alkohol men jag trodde att jag kunde för en kväll och fick då som förtjänat en riktigt käftsmäll till konsekvens. Nu tar jag mitt ansvar som vuxen människa och för min egen kropp och liv. Kontentan av natten blev att jag nu tagit helt avstånd från alkohol och nattliv. Jag mår jätte bra med det beslutet 🙂

Trots tumult, så har de senaste dagarna varit riktigt bra och jag har kommit till insikt med mycket i livet och med vem jag vill omge mig med. Jag fick en otrolig överraskning då jag gick till en cykel butik och skulle köpa en ny cykel till mig själv. När jag sträcker fram kortet för att betala så säger försäljaren att jag haft en hemlig sponsor som redan varit inne i butiken och betalat halva! Helt plötsligt kommer mamma och hennes man upp från källaren med tårta! Det hela blev till ett litet kalas och jag blev helt överrumplad med kärlek.

Tack till alla som bryr sig om lilla mig och som ger mig så många anledningar till att ha ett leende på läpparna och i hjärtat! För en gångs skull mår jag innerligt riktigt bra, inte för alla gåvor utan för den omtanke och kärlek i all bemärkelse jag får från familj och vänner och även helt obekanta människor! I guess Karma is not a Bitch after all!

//My birthday week was absolutely wonderful and disastrous, as my life has always been! I was  surprised by a number of people. I invited my mom, her husband and my friend Ola, who lives in London,  to a breakfast with many different colors and flavors. I love celebrations and to make people happy! One night I was in town and were celebrating with some friends. The evening was magical but ended really badly. I was so overwhelmed to meet so many from before and to drink alcohol that I had a panic attack when I was on my way home. Luckily I had amazing people around me who helped me and the day after talked some sense in to me. I´m on antidepressants daily and should not combine it with alcohol, but I thought I could for an evening and then truly got what I deserved. Now I take my responsibility as an adult and for my own body and life. I have now taken a completely break from alcohol and nightlife. I feel really satisfied with that decision 🙂 Despite what happened, the last few days have been really good and I have gained so much insight with my life and with whom I want to surround myself with.

I had an incredible surprise when I went to a bicycle shop to buy a new bike for myself. When I was about to pay,  the salesman said  that they had a secret sponsor in the shop that paid half! Suddenly mom and her husband came up from the cellar with a birthdaycake! It all became a little celebration and I was completely overwhelmed with love.

Thank you to everyone who cares about me and that gives me so many reasons to have a smile on my lips and in my heart! For once, I feel really good, not for all the gifts, but for the kindness and love in every sense that I get from family and friends and even totally strangers! I guess Karma is not a bitch after all!//

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s