En bulle i ugnen…

bulle.png

Detta är mitt absoluta favoritbröd som jag brukar göra. Det är enkelt, går snabbt och super duper nyttigt. Helt glutenfritt och fritt från mejeriprodukter. Jag gör det runt för jag tycker det är roligare och sen delar jag det precis som en tårtbotten, alltså på mitten.

Så här gör du:

Ingredienser:

7 morötter

6dl frön (här kan du blanda hur du vill, solrosfrön, pumpafrön, linfrön, chiafrön etc.)

4 ägg

2 tsk salt

Riv morötterna och pressa ur saften. Mixa fröna till ett fint pulver och blanda sedan ner de rivna morötterna och äggen + salt. Sätt in i ugnen på 175grader i ca 50min. Garnera med lite frön och eventuellt russin eller annat. Klart och så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s