En bulle i ugnen…

bulle.png

Detta är mitt absoluta favoritbröd som jag brukar göra. Det är enkelt, går snabbt och super duper nyttigt. Helt glutenfritt och fritt från mejeriprodukter. Jag gör det runt för jag tycker det är roligare och sen delar jag det precis som en tårtbotten, alltså på mitten.

Så här gör du:

Ingredienser:

7 morötter

6dl frön (här kan du blanda hur du vill, solrosfrön, pumpafrön, linfrön, chiafrön etc.)

4 ägg

2 tsk salt

Riv morötterna och pressa ur saften. Mixa fröna till ett fint pulver och blanda sedan ner de rivna morötterna och äggen + salt. Sätt in i ugnen på 175grader i ca 50min. Garnera med lite frön och eventuellt russin eller annat. Klart och så gott!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s