Jackson

FullSizeRender.jpg

Han är slemmig, tung, fäller extremt mycket, skitar ner överallt och låter som att han ska slita en i stycken, men han är min absoluta älskling. Denna fantastiska fyrbenta vännen kom att förändra livet för min familj. Jackson är världens snällaste hund och ger så oerhört mycket kärlek bara genom att vara omkring en. Han påminner oss dagligen om att ta ansvar och att ge kärlek. Jackson är inte vår hund men jag var med och hämtade honom som valp och blev då hans nya mamma. Han är hemma hos mig och min bror, flera dagar i veckan och hjälper oss att hålla fötterna på jorden. Det är fantastiskt vilken påverkan ett djur kan ha. Det är precis som att de ser rakt igenom en och känner av ens energi. Jag rekommenderar starkt djur som terapi för alla människor. Absolut, dem tar mycket tid och kräver ett ansvar men vad du får tillbaka är så värt det. Det finns så många hundar där ute som behöver passning eller ett hem, släng ut frågan!

//He’s sloppy, heavy and sounds like he’s going to tear one in to pieces, but he’s my absolute darling. This amazing four-legged friend came to change the life of my family. Jackson is the world’s cutest dog and gives so much love just by being around. He reminds us daily to take responsibility and to give love. Jackson is not our dog but I was there to pick him up as a puppy and then became his new mom. He is at home with me and my brother several days a week and helps us keep our feet on the ground. It’s amazing what an animal can give. It’s just like they’re looking straight through you and can read your energy. I strongly recommend animals as therapy for all people. Absolutely, they take a lot of time and demand a responsibility but what you get back is so worth it. There are so many dogs out there that need a new home or just someone to be around for a couple of hours.//

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s