Viktig info som de flesta inte vet!

 

 

Denna bloggen skapade jag för att skriva när jag vill och om ämnen som jag tycker är viktiga. Om jag så bara kan inspirera och lära en människa så är jag nöjd. Nu har jag fått mycket bättre feedback än så, så jag fortsätter. Jag ska försöka skriva lite oftare för jag tycker själv att det är fantastisk skönt att få skriva av sig.

Idag bjuder jag på den här informerande bilden, som handlar om vårt urin. Färgen på vårt urin spelar roll, så läs gärna vad det står efter varje färg. Jag själv har alltid trott att när man har ”genomskinligt” urin så är det ett bra tecken, men icke!

Har du problem med engelskan så tipsar jag gärna om Google Translate som är magiskt bra!

NATTIS

I created this blog to write whenever I want and about topics that I think are important. If I can only inspire and teach one person, I am satisfied. Now I have received much better feedback than so, so I´ll continue. I’ll try to write a little more often, because I think it’s great to get some of my chest and mind. Today, I give you this informational image, which deals with our urine. The color of our urine plays a role, so please read what it says after each color. I have always thought that when you have ”translucent” urine, it’s a good sign, but nope!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s