I´ve decided to tell my Secret…

nattis.png

I nästan 20 år har jag gått och burit på ett mörker inom mig som jag aldrig har vågat prata om. Som en liten svart ärta började det, sedan växte det till att bli en stor svart möglig tumör. Den negativitet, oro och ångest som detta mörker har gett mig inombords, har jag inte förstått förrän nu det senaste året att jag inte kan reda ut själv. Jag har varit mästarnas mästare på att förtränga känslor men aldrig tankar. Ingen har kunnat ana under många år, hur jag egentligen har mått. Ett ständigt leende på läpparna blev mitt signum, jag var ingen utan mitt leende.

När jag äntligen tog mig modet att söka hjälp, blev allt mycket värre. Då kom allt på en gång. “Nathalie, jag släpper inte din hand förrän du lovar mig att du inte kommer ta livet av dig!” “Orkar du verkligen att hålla dig vid liv, annars får vi lägga in dig på psyket”. Allt gick väldigt snabbt och från att ha levt lyxliv med massor av vänner, satt jag nu ensam med en läkare och sa att jag vill inte leva längre…

Jag heter Nathalie Strömbeck, är 27 år och lider av Djup Depression och Panikångest!

 

//For almost 20 years, I’ve been burdened with a darkness within me that I have never dared to talk about. It began as a small black pea , then it became a big black moldy tumor. The negativity, anxiety and pain this darkness has given me inside is outrageous, I have not understood until now the last year that this is something I can not figure out myself. I have been the champions of the champions to obscure feelings but never my own thoughts. No one has been able to understand how I have really felt inside. A constant smile on my lips became my signum, I was nobody without my smile.

When I finally took the courage to seek help, everything got worse. Then everything came all at once. “Nathalie, I will not let go of your hand until you promise me you will not kill yourself!” “Do you really want to stay alive, or we’ll need help from the psychiatri!” Everything went very fast and from living a luxury-life, travelling the world, with lots of friends, I was now sitting alone with a doctor and said that I do not want to live anymore …

My name is Nathalie Strömbeck, 27 years old and suffering from Depression and severe panicattacks!//

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s