SLUTA säga att du förstår, för du har ingen aning…

21380aa1b85caefc1521e01202baa365.jpg

Ett ❤️Räcker Länge 🙂

Det jobbigaste är att känna och tänka att man är ensam, människor som får ångest och blir deprimerade har oftast människor runt dem som står redo att stötta. Faktum är att det är oerhört svårt att förklara vad det är som pågår inom en eftersom det inte går att kontrollera. Man känner sig kvävd av de som vill stötta men samtidigt klarar man sig inte utan dem.

Jag ska göra allt jag kan för att försöka förklara hur man känner och vad man behöver för hjälp. Självfallet kan det variera från person till person men dem som jag läst om och pratat med, som också varit deprimerade eller haft ångestsymtom, så har vi alla gemensamma nämnare.

Imorgon kommer jag skriva om hur jag börjar mina dagar… Jag börjar med att svälja en massa piller…

 

//The hardest thing is to feel and think that you are alone, people who have anxiety and being depressed usually have people around them who are ready to give them support. In fact, it is extremely difficult to explain what is going on within, because it is something beyond our control. You feel sufficated by those who want to support you but at the same time you can not manage without them. I will do all I can to try to explain how I feel and what you can do to help people with the same problem. Of course, it may vary from person to person, but those I´ve read about and talked to, who have also been depressed or have anxiety symptoms, we have all common denominators. Tomorrow I will write about how I start my days … which include swallowing a lot of medication…//

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s